Mural| Rebel Walls

0 ARTIKELEN in de je winkelwagentje

 
0

DESIGN COLLABORATIONS

This forum gathers designers, photographers and brands from around the world who make their own interpretation of wall murals. All are passionate creators with a message to convey through their creations.

BECOME A REBEL – JOIN THE COLLABORATION

Are you an established designer or photographer with a passion for wallpaper? Or do you have a brand that is suitable for wall murals and want to reach an international audience? Apply to become a member!

Our idea is that our Design Collaborations will constantly grow with new talented partners.
Meer informatie

 

TRES TINTAS BARCELONA

Barcelona situated wallpaper lovers ​​and second generation wallpaper visionaries​ ​of contemporary design. ​They​ ​​create exclusive collections of wallpaper and fabrics ​designed by ​talented artists​.

Laat alle ontwerpen zien

STEFAN JANS

Ik wil altijd vooruit denken, maak innovatieve ontwerpen in mode, interieur en accessoires. De meeste ontwerpen beginnen met een foto, tekening, schilderij of een combinatie hiervan.

Laat alle ontwerpen zien

REBECCA ELFAST

Mijn achtergrond in architectuur is te zien in mijn interesse in gebouwen, lijnen, herhalingen en patronen. Belangrijk voor mij is dat de menselijke hand altijd aanwezig is, dit geeft karakter aan het ontwerp.

Laat alle ontwerpen zien

MATTIAS BACKSTRÖM

Ik wil d.m.v. mijn foto´s de kijker op een andere manier naar de omgeving laten kijken. Wat eerst een saaie en grijze omgeving is, kan door een fotolens veranderen in een levendige en karaktervolle omgeving.

Laat alle ontwerpen zien

MARJOLIJN FOSSEN

Mijn ideeën komen van verschillende bronnen. Natuur is een belangrijke bron door de onregelmatige patronen en structuren. Ook architectuur is een belangrijke inspiratiebron.

Laat alle ontwerpen zien

LOUISE JONES

Louise Jones is een grafisch designer uit Melbourne, Australië. Louise maakt originele patronen voor interieur en mode. Ze maakt haar werk door het gebruik van fotografie, schilderen en tekenen.

Laat alle ontwerpen zien

LINN WARME

Het begint altijd met een tekening met pen en papier. Met dunne lijnen die een achtergrond invullen en lijnen die een vorm maken. Bomen groeien en dieren komen tot leven.

Laat alle ontwerpen zien

LINDA VÄNNSTRÖM

Ik werk als virsueel ontwerper met een specialisatie in patronen en print. Mijn inspiratie komt uit intuitie en verkenning, en vertel een verhaal via mijn patronen en ontwerpen.

Laat alle ontwerpen zien

HELEN DARDIK

Ik omschrijf mijn stijl als levendige volkskunst. Ik werk het meeste met vector i.c.m. aquarel, olieverf, stikwerk en vinyl. Mijn inspiratie komt uit mijn jeugd, mijn drie dochters, natuur, vintage boeken en design uit het verleden.

Laat alle ontwerpen zien

GUSTAVO ORENSZTAJN

Ik hou van fotografie, het is mijn passie. Ondanks dat foto's mijn voorkeur hebben, ben ik zeer geinspireerd door films.

Laat alle ontwerpen zien

FRANS VERSCHUREN

Mijn ontwerpen zijn meestal groot en met de hand gemaakt. Ik begin met het materiaal, verf en inkt op handgemaakt papier en gebruik grote Japanse kwasten voor veel effect.

Laat alle ontwerpen zien

FRANCISKA MUNCK-JOHANSEN

De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Ik hou van indrukwekkende omgevingen, de lucht en diepe valleien.

Laat alle ontwerpen zien

EVELINA WALDEMARSSON

Ik ben een grafisch ontwerper uit Stockholm en in mijn werk op zoek naar balans. Als de tekenlijnen slordig zijn dan zijn de kleuren netjes en andersom. Mijn inspiratie komt uit het dagelijkse leven, reizen en ontmoetingen.

Laat alle ontwerpen zien

 
 
 

ZOEK BEHANG

SNEL

F.A.Q.

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NIEUWS

 


Rebel Walls NL

E-mail:
Tel:
Showroom:
 

hello@rebelwalls.nl
+31-(0)79-7600180

Van Sand - ETC EXPO Tradecenter for Interiors
Randweg 20
4104 AC  Culemborg
Nederland

Rebel Walls Logo Badge

 

Rebel Walls AB

E-mail:
Tel:
Adres:
Bezoek:
BTW: 

hello@rebelwalls.nl

0031-79-7600180

Postbus 260, 2700 AG  Zoetermeer

Showroom:

ETC Expo Centre

Randweg 20

4104 AC  Culemborg