Mural| Rebel Walls

0 ARTIKELEN in de je winkelwagentje

 
0

BEHANG INSTRUCTIES

 
De ondergrond moet glad, schoon, droog en netjes zijn. Losse verflagen en losse behangstukken moeten worden verwijderd en oneffenheden moeten worden weggewerkt. Schilder de muur in een kleur die gelijk is aan het behang als deze erg afwijkt van het behang. Zuigende ondergronden dienen eerst te worden voorbehandeld.  

* Roller en bak

* Emmer

* Kwast

* Loodlijn

* IJzeren liniaal

* Spons

* Potlood

* Mesje

* Behangroller

Gebruik altijd de juiste behanglijm

Behang instructie1. Snij het behang op maat. Leg de behangbanen met het label naar boven op volgorde, beginnend bij nummer 1. Controleer of alle banen aanwezig zijn en deze er netjes en onbeschadigd uitzien.
Behang instructie2/4. De behangbanen zitten op volgorde op de rol. De behangbanen moeten tegen elkaar aan geplakt worden, niet over elkaar! Het is belangrijk dat de eerste behangbaan recht hangt. Tip: Zet een potlootstreepje op de muur tegen het plafond met de breedte van een behangbaan. Gebruik dan de loodlijn en zet een rechte streep op de muur naar beneden. Plak de eerste behangbaan langs de potloodlijn.
Behang instructie5/7. Rol de behanglijm gelijkmatig op de muur. Zorg ervoor dat alle ondergrond gelijmd is, dit voorkomt het bobbelen van het behang. Lijm een hele behangbaan per keer + de helft van de volgende baan. Plak de behangbanen gecontroleerd tegen elkaar, zodat er geen naden te zien zijn.
Behang instructie8/10. Probeer geen behanglijm op de voorkant van het behang te smeren. Mocht dit gebeuren, dan direct verwijderen met een natte spons. Strijk elke behangbaan glad met een behangroller. Werk van het plafond naar de vloer en van het midden naar de randen.
Behang instructie11. Als alle behangbanen zijn geplakt verwijder dan de te lange stukken bij het plafond en de vloer. Gebruik altijd een scherp mes om het scheuren van het papier te vermijden. Ventileer de ruimte en hou deze op kamertemperatuur gedurende ten minste 24 uur om de lijm goed te laten drogen.
 
 

ZOEK BEHANG

SNEL

F.A.Q.

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NIEUWS

 


Rebel Walls NL

E-mail:
Tel:
Showroom:
 

hello@rebelwalls.nl
+31-(0)79-7600180

Van Sand - ETC EXPO Tradecenter for Interiors
Randweg 20
4104 AC  Culemborg
Nederland

Rebel Walls Logo Badge

 

Rebel Walls AB

E-mail:
Tel:
Adres:
Bezoek:
BTW: 

hello@rebelwalls.nl

0031-79-7600180

Postbus 260, 2700 AG  Zoetermeer

Showroom:

ETC Expo Centre

Randweg 20

4104 AC  Culemborg